BÅT

Bømlo er ofte beskrevet som Sunnhordalands siste skanse mot storhavet. Her er det tusen små og store øyer og holmer å se, og en fantastiske skjærgårder man kan seile inn i og utforske. Bømlo Fishing Adventure har båter som kan lånes og brukes under oppholdet som passer perfekt til å cruise rundt mens man kan nyte de vakre omgivelsene. Les mer om våre båter her.

HAVFISKE

Bømlo er en stor fiskerikommune og her kan du finne mange av de beste fiskeplassene i Sør-Vest Norge. Vi har båter, utstyr og folk som hjelper deg å få den beste mulige fiskeopplevelsen enten det er din første fisketur eller du er en dreven fisker.

FERSKVANNSFISKE

Er du ute etter ørret så finner man mange ferskvann og gyteelver her på Bømlo og i regionen i rundt. For å kunne fiske i ferskvann må man ha fiskekort som man får kjøpt av grunneier, og det er selvfølgelig vi behjelpelig med.

TURER PÅ BØMLO

Her på Bømlo er det ikke bare på havet det er vakkert. Her er det massevis av turmuligheter uansett om du er en erfaren turgåer eller storfamilien på tur. «Det karakteristiske fjellet vårt, Siggjo, er ein klassisk søndagstur for innbyggjarane i kommunen. Herifrå er det flott utsikt over heile skjærgarden, og her finst tusen år gamle spor etter dei første menneska som tok dette landet til sitt». På Den Norske Turistforeningen sine sider finner du mange tips og gode turruter på Bømlo.

TURER I SUNNHORDALAND

Har du tid til å dra litt lengre kan du finne enda flere muligheter til å se klassisk Vestlandsk natur med alt som hører med. Dype daler og høye fjell og fjorder som setter det hele i kontrast på en måte som bare Vestlandet kan. På Visit Sunnhordaland sine sider finner du mange flotte turer og destinasjoner i hele sunnhordaland.

TROLLTUNGA

Trolltunga er kjent som en utrolig tur og naturopplevelse. Ca. 3 timer unna Bømlo finner du denne fantastiske turmuligheten. Med god planlegging og forberedelser er dette en oppnåelig dagstur eller helgetur ahengig ahilken fysisk form man er i.

BYGDER OG TETTSTEDER

På Bømlo og i nærområdet rundt kan man finne mange bydger og tettsteder, hor man finner et flust av butikker, kaffer, spisesteder og andre aktiviteter. Helt i nærheten finner du blandt annet Mosterhamn, Bremnes og Rubbestadneset. Drar man litt lengre kan man finne byer som Bergen og Haugesund.