UNSERE BOOTE

Begge høykvalitets Aluventure båter er utstyrt med 9 toms kartplotter/GPS/ekkolodd. Det finnes redningsvester i alle størrelser, det er rikelig med stangholdere og sittemuligheter til seks voksne. Motoren er av typen Suzuki og har 140HK. Med disse båtene har du muligheten til å forflytte deg raskt fra fiskeplass til fiskeplass eller fra utaskjærs til innaskjærs og utnytter tiden perfekt og på beste måte. Båten har kategori C godkjennelse, som betyr at de tåler bølger opp til 2 meter.

Opplæring og bruk av båt gjøres av eier ved ankomst.

UNSERE BOOTE

Begge høykvalitets Aluventure båter er utstyrt med 9 toms kartplotter/GPS/ekkolodd. Det finnes redningsvester i alle størrelser, det er rikelig med stangholdere og sittemuligheter til seks voksne. Motoren er av typen Suzuki og har 115HK. Med disse båtene har du muligheten til å forflytte deg raskt fra fiskeplass til fiskeplass eller fra utaskjærs til innaskjærs og utnytter tiden perfekt og på beste måte. Båten har kategori C godkjennelse, som betyr at de tåler bølger opp til 2 meter.

Opplæring og bruk av båt gjøres av eier ved ankomst.

Bildene er en illustrasjon. Farge og motor vil være litt annerledes på våre båter. Bilder av dem kommer straks de er levert.